PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Rimavská Sobota

Acaico šumivé tablety 2+1 gratis

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar k prodeji

3 balenia za cenu 2
Spolu 60 tabliet

Açaico šumivé tablety ponúkajú skvelú chuť šumivého nápoja a všetky prednosti plodov Açai. Pomáhajú chutne a zdravo doplniť pitný režim. Každá tableta obsahuje až 500mg Açai prášku. Bez pridaného cukru a umelých farbív, vhodné aj pre diabetikov.
Neprekračujte odporúčanú dennú dávku. Nadmerná konzumácia môže vyvolať laxatívne účinky.
Zloženie: kys.citrónová, sorbitol, reg.kyslosti hydrogénfosforečnan sodný, ovocie acai, protihrudkujúca látka PEG(polyetylénglykol), farbivo betainová červeň, prírodná aróma čierne ríbezle, sladidlá sukralóza a citróza(neohesperidín DC)



PREČO ACAI:

Je veľmi dobrým zdrojom energie pri psychickej a fyzickej záťaži

Açai používali domorodé kmene amazonskej džungle ako energetický povzbudzovač pri love a ako zdroj sexuálnej energie. Vysoko energetické ovocie im pomáhalo budovať silný imunitný systém, bojovať s infekciami, ochraňovať srdce, udržiavať dobrú náladu a užívať si život.
Podporuje imunitný systém

Prírodná kombinácia antioxidantov, esenciálnych mastných kyselín, aminokyselín a fytosterolovpodporuje imunitný systém organizmu ako prirodzenú ochranu pred ochoreniami.
Açai redukuje hmotnosť a pomáha k efektívnejšiemu spaľovaniu tukov, čím pomáha udržiavať štíhlu a sexi postavu

Prírodná kombinácia antioxidantov, esenciálnych mastných kyselín, aminokyselín a fytosterolov v açaipodporuje zlepšenie telesných funkcií, ľahšie spracúvanie potravy, lepšie trávenie a efektívnejšie spaľovanie tukov. Produkt Açaico je prírodná a bezpečná cesta ako schudnúť a vyzerať mlado. Dlhodobé užívanie produktu Açaico má za následok postupné a zdravé znižovanie hmotnosti.
Podporuje kardiovaskulárny systém a zvyšuje jeho odolnosť

Esenciálne mastné kyseliny a antioxidanty v bobuliach açai boj
  • Už odpovedal jeden záujemca
cena: 20,00 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky