Sofia M. (equishop)

ID 119934 IČ 34284532
PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Liptovský Mikuláš

BACHOVE ESENCIE - OLIVA

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar k prodeji

ZDRAVIE JE NAŠIM DEDIČSTVOM, NAŠÍM ZÁKLADNÝM PRÁVOM. JE TO KOMPLETNÁ JEDNOTA MEDZI DUŠOU A TELOM....Dr. E.Bach...Bachove kvety sú originálne vybraté rastliny žijúce vo voľnej prírode imunológom , lekárom a homeopatom, Dr. Bachom. Tieto kvety ako každá prírodná liečebná metóda liečia nie chorobu ale človeka ako celok a pôsobia na emocionálnej rovine, teda tam, kde každá choroba vzniká...Existuje 38 Bachových esenciií, je možné 5 kvetov, ktoré vystihujú a popisujú Vaše problémy kombinovať v užívaní a osobnej terapii.Všetky negatívne emócie v nás vedia vyvolať chorobné stavy a práve to je práca pre prírodu-Bachove kvety nastolia v nás vnútornú rovnováhu skôr, ako sa v našich telách rozvinie choroba.Pre bližšie určenie esencie alebo pre nakombinovanie a namiešanie esencií na mieru pre Vás, Vaše deti, pre Vášho psíka, mačku, koníka.... ma prosím kontaktujte.
BACHOVA ESENCIA (kvôli nedostaku miesta uvádzam len veľmi stručný popis, plný popis nájdete na našej webke: www zdravyobchodik sk)
Pre koho je OLIVA určená?

Pre všetkých, ktorí si prechádzajú pocitmi vyhaslosti, únavy, vyčerpania...je jedno, kvôli čomu, alebo komu je u nich únava prítomná, môže to byť po dlhotrvajúcej telesnej chorobe, po dlhom období chybného stravovania, po dlhotrvajúcom období, kedy chýbal spánok, po dlhodobom ošetrovaní chorého rodinného príslušníka, po období, keď sme mali dva, tri zamestnania, aby sme uživili rodinu...je pre tých, ktorí sú tak vyčerpaní, že všetko, čo musia urobiť naviac, napríklad len vysypať smeti, v nich vzbudzuje maximálne preťaženie...
  • Značka: NELSON´S PHARMACY
  • Poštovné a balné: Pošta 3,70,euro alebo kuriér 5 euro EUR
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 12,39 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky