Sofia M. (equishop)

ID 119934 IČ 34284532
PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Liptovský Mikuláš

BACHOVE ESENCIE - GORSE

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar k prodeji

ZDRAVIE JE NAŠIM DEDIČSTVOM, NAŠÍM ZÁKLADNÝM PRÁVOM. JE TO KOMPLETNÁ JEDNOTA MEDZI DUŠOU A TELOM....Dr. E.Bach...Bachove kvety sú originálne vybraté rastliny žijúce vo voľnej prírode imunológom , lekárom a homeopatom, Dr. Bachom. Tieto kvety ako každá prírodná liečebná metóda liečia nie chorobu ale človeka ako celok a pôsobia na emocionálnej rovine, teda tam, kde každá choroba vzniká...Existuje 38 Bachových esenciií, je možné 5 kvetov, ktoré vystihujú a popisujú Vaše problémy kombinovať v užívaní a osobnej terapii.Všetky negatívne emócie v nás vedia vyvolať chorobné stavy a práve to je práca pre prírodu-Bachove kvety nastolia v nás vnútornú rovnováhu skôr, ako sa v našich telách rozvinie choroba.Pre bližšie určenie esencie alebo pre nakombinovanie a namiešanie esencií na mieru pre Vás, Vaše deti, pre Vášho psíka, mačku, koníka.... ma prosím kontaktujte.
BACHOVA ESENCIA (kvôli nedostaku miesta uvádzam len veľmi stručný popis, plný popis nájdete na našej webke: www zdravyobchodik sk)
Pre koho je GORSE určená?
Pre tých, ktorí sa vzdali všetkej nádeje na zlepšenie, uzdravenie. Očakávajú zázrak zvonku, nevedia, že musia niečo zmeniť vo svojom vnútri. Trpia chronickými chorobami, bezúspešne vyskúšali rôzne liečebné systémy, vyšetrenia...lekári im povedali, že už nikdy nebudú celkom zdraví. a teraz sú už na konci so silami, už nemajú chuť...príbuzdným pre radosť vyskúšajú ešte ďalšie metódy, ktoré im odoručia,ale vnútorne nedúfajú, že by im to pomohlo. Tento ich negatívny postoj .....
  • Značka: NELSON´S PHARMACY
  • Poštovné a balné: Pošta 3,70,euro alebo kuriér 5 euro EUR
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 12,39 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky