Sofia M. (equishop)

ID 119934 IČ 34284532
PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Liptovský Mikuláš

BACHOVE ESENCIE - CLEMATIS

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar k prodeji

ZDRAVIE JE NAŠIM DEDIČSTVOM, NAŠÍM ZÁKLADNÝM PRÁVOM. JE TO KOMPLETNÁ JEDNOTA MEDZI DUŠOU A TELOM....Dr. E.Bach...Bachove kvety sú originálne vybraté rastlinyijúce vo voľnej prírode imunológom , lekárom a homeopatom, Dr. Bachom. Tieto kvety ako každá prírodná liečebná metóda liečia nie chorobu ale človeka ako celok a pôsobia na emocionálnej rovine, teda tam, kde každá choroba vzniká...Existuje 38 Bachových esenciií, je možné 5 kvetov, ktoré vystihujú a popisujú Vaše problémy kombinovať v užívaní a osobnej terapii.Všetky negatívne emócie v nás vedia vyvolať chorobné stavy a práve to je práca pre prírodu-Bachove kvety nastolia v nás vnútornú rovnováhu skôr, ako sa v našich telách rozvinie choroba.Pre bližšie určenie esencie alebo pre nakombinovanie a namiešanie esencií na mieru pre Vás, Vaše deti, pre Vášho psíka, mačku, koníka.... ma prosím kontaktujte.
BACHOVA ESENCIA BEECH(kvôli nedostaku miesta uvádzam len veľmi stručný popis, plný popis nájdete na našej webke: www zdravyobchodik sk)
Pre koho je CLEMATIS určená?
Pre všetkých, ktorí sú stiahnutí do sveta svojich predstáv, myšlienkami sú stále inde, moc ich nezaujíma, čo sa deje okolo nich, akoby sa stiahli do sveta svojich myšlienok. Sú to pútníci medzi rôznymi svetmi. Realita pre nich nie je moc zaujímavá. Nie sú prítomní svojimi myšlienkami, sú nepozorní, roztržití,dávajú svojej fantázii príliš veľký priestor, na druhých pôsobia trošku pomätene, pred problémami utekajú do svojich predstáv a ilúzií. Pôsobia zasnene, ospalo, nikdy naozaj bdelo. Zdá sa nám, že nemajú vitalitu a bývajú často bledí. Potrebujú hodne spánku...
  • Značka: NELSON´S PHARMACY
  • Poštovné a balné: Pošta 3,70,euro alebo kuriér 5 euro EUR
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 12,39 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky