Andrea K. (rozumnehracky)

ID 262863 IČ 41596323
PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Prievidza-Bojnice

Penové hračky do vody Doprava

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar k prodeji

Najlepšia penová hračka do vody, akú sme kedy mali. S touto hračkou dieťa vo vani relaxuje a popritom môže byť kreatívne, môže tvoriť. Môže stavať cesty, ktorých je v balení 6 kusov a po ktorých môžu jazdiť autá, motorka, policajti, hasiči, sanitka, školský autobus, nákladné autá a to sa všetko dá doplniť dopravnými značkami. Spolu všetkých kusov penových hračiek je 27.

Penové kúsky po namočení do vody držia na obkladačkách, alebo na vani. S touto penovou hračkou do vody sa dieťaťu môže rozvíjať fantázia, môže si vytvárať svoj vlastný príbeh. Ak sa dieťa bude chcieť dlho hrať, kľudne si môže zobrať penové hračky von z vody a môže v hraní pokračovať. S touto vynikajúcou hračkou pre chlapcov aj pre dievčatá sa zahrajú rôzne vekové kategórie, môžu už aj tí najmenší.


Penová hračka do vody Doprava získala v USA ocenenie v súťaži hračiek. Rozmýšľate, aký darček pre deti na dlhé a rozumné hranie? Tak toto je určite on.

Veľký výber kreatívnych, didaktických, logických hračiek, vynikajúcu novinku - trojdimenzionálnu stavebnicu Modular toys pre chlapcov a pre dievčatá, korálky, tangramy nájdete v našom e-shope rozumnehracky.sk
  • Poštovné a balné: 1,60 EUR
  • Už odpovedalo 9 záujemcov
cena: 10,90 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky