Andrea K. (rozumnehracky)

ID 262863 IČ 41596323
PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Prievidza-Bojnice

Stavebnica farebné pyramídy s návodom2+,Montessori

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar k prodeji

Stavebnicu máme doma, deti ju majú v škôlke, vrelo odporúčam!!! Kto ju vidí v skutočnosti, ten ju kúpi. Dá sa z nej postaviť 5 farebných pyramíd, alebo sa dajú rôzne kombinovať. Dá sa postaviť veľmi veľa kombinácií.

Stavebnica obsahuje 25 plastových štvorcov v piatich farbách. Pyramídky sú vo farbách - žltá, zelená, modrá, červená, oranžová.

Zo začiatku poslúžia priložené predlohy a potom už bude fungovať u detí predstavivosť a fantázia.

Pyramídka sa dá využiť aj ako hračka podľa Montessori. Deti ukladajú farebné štvorce podľa veľkosti od najväčšieho po najmenší, alebo od najmenšieho po najväčší. A takýchto pyramíd postaví 5. Žltú, modrú, červenú, zelenú, oranžovú. Naučí sa tu farby a pojem malý, väčší, najväčší.


U nás to funguje takto: mladší trojročný syn si stavia jednofarebné pyramídky (5 farieb), alebo ich rôzne farebne kombinuje, starší 6 ročný už vymýšľa zložitejšie útvary a vždy vymyslí niečo nové. Vidno na ňom ako ho to baví a ako hľadá ďalšie a ďalšie možnosti. Je na tom úžasné aj to, že sa dokážu spolu zahrať tieto dve rôzne vekové kategórie. Stavebnica je ľahko prenášateľná v plastovom vedierku.


Na doplňujúcich fotografiách sú ďalšie zaujímavé hračky a stavebnice od 3 rokov, nájdete ich aj v e-shope rozumnehracky.sk

V ponuke máme aj kreatívne hračky, didaktické hračky, stavebnice, korálky, hračky do vody, tangramy, hlavolamy, vyšívanie, šitie pre deti, logické hry, prevliekačky, hračky na jemnú motoriku, hračky podľa Montessori ale aj zdravé fľaše a zdravé boxy na desiatu.
  • Poštovné a balné: 2,05 EUR
  • Už odpovedalo 6 záujemcov
cena: 17,50 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky