PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Senec

Peg-Pérego kočík PLIKO MINI Classico 2013 + darček

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar k prodeji

ZDARMA MOSKYTIERA PEG PEREGO ku kočíku

Peg-Pérego kočík PLIKO MINI Classico 2013

Pliko MINI je najmladší člen rodiny, ale môže byť sám sebou. Nebo je limit. S Pliko Mini neexistujú žiadne limity na vaše vonkajšie dobrodružstvo.

Samotná myšlienka na Pliko Mini sa zrodila s jeho starším bratom Pliko. Teraz Pliko MINI, posúva veci o krok ďalej. Môže byť s vami, keď idete do škôlky, nakupujete, a keď cestujete autom. Jeho kompaktné rozmery, nízka hmotnosť a praktickosť vám ponúkne nekonečnú voľnosť. Ak sa chystáte cez víkend púšťať šarkany, naháňať mraky alebo motýle, Pliko MINI môže byť s vami.

Váži len 5,7 kg, ale má všetky klasické vlastnosti pliky. Polohovateľná chrbtová opierka má uhol sklonu v najnižšej polohe väčší ako 150 ° a kočík je teda schválený už od prvých mesiacov dieťaťa. A pretože je to Pliko, tak je to vzor praktickosti. Môžete ho zložiť jednou rukou a nemusíte sa pri tom ani moc ohýbať. Kočík je len 49 cm široký, 100 cm vysoký a 83 cm hlboký čo vám dáva omnoho viac slobody. Výťah, úzke uličky v supermarkete, električka či autobus už pre vás nebudú prekážkami. Jeho kompaktné rozmery v zloženom stave (v 94 cm-š 33 cm-h 30,5 cm) pre vás budú prínosom, ktoré oceníte najmä pri cestovaní autom.


vlastnosti:

- Dáždnikový systém skladania jednou rukou
- Schválené pre deti od narodenia
- Držiak na pitie
- Madlo na prenášanie zloženého kočíka
- Nákupný košík
- Nánožník možno dokúpiť ako príslušenstvo
parametre produktu

Hmotnost5.7

Dĺžka (rozložené) 84

Šírka (rozložené) 50

Výška (rozložené) 101

Délka94

Šířka0

Výška34

Nosnost15
  • Značka: PEG-PÉREGO
  • Už odpovedali 2 záujemcovia
cena: 150,95 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky