Andrea K. (rozumnehracky)

ID 262863 IČ 41596323
PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Prievidza-Bojnice
-36%

5 Tvorivých hračiek pre dievčatá, výhodné balenie

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar k prodeji

Šijeme kabelku, korálky do vlasov, pletieme náramky, súprava pre princeznu, výroba kvetinových víl.
V balení je 5 kreatívnych hračiek za výbornú cenu
1. SET - KORÁLKY DO VLASOV: Na korálkovač navlečte korálky, prevlečte prameň vlasov očkom v korálkovači. Ťahom dolu sa korálky navlečú na vlasy, zaistite zatváracou korálkou, môžete dozdobiť pierkom a máte hotové!
2. SET - ŠIJEME KABELKU: Sada obsahuje všetko na výrobu jednej kabelky: 6 kúskov filcových látok, na ktorých sú už predpripravené dierky na zošitie, 1 plastovú ihlu, okvetné lístky, bavlnku, korálky, bábiku. Dá sa vyrobiť úzka kabelka s dlhým uškom, alebo široká kabelka s krátkym uškom, súčasťou balenia je presný návod. Vhodné aj pre malé slečny, pretože obsahuje plastovú ihlu.
3. SET - PLETIEME NÁRAMKY: Dajú sa upliesť nádherné točité vzory, presný postup je v balení. Sada obsahuje 16 šnúrok, 60 koráliek, 5 háčikov, 1 krúžok na kľúče.
4. SET - SÚPRAVA PRE PRINCEZNY: Sada obsahuje všetko na vytvorenie korunky, kúzelnej paličky, náhrdelníka a náramku. Obsahuje čelenku, perie, 13 modelovacích drôtikov, 40 koráliek, 1 trubičku a presný návod ako si spraviť korunku a kúzelnú paličku.
5. SET - KVETINOVÉ VÍLY: Sada obsahuje: kvietky, modelovacie drôtiky, vyšívacie priadze, drevené korálky, vytlačovacie nálepky na prípravu 6 prekrásnych kvetinových víl z okvetných lístkov. Priložený je obrázkový návod.

Nájdete aj v e-shope rozumnehracky.sk

V ponuke máme aj veľký výber korálok, kreatívne hračky, stavebnice, tangramy, hlavolamy, vyšívanie, logické hry, prevliekačky, hračky na jemnú motoriku, hračky podľa Montessori ale aj zdravé fľaše a zdravé boxy na desiatu.
  • Poštovné a balné: 0,80 EUR
  • Už odpovedali 3 záujemcovia
cena: 12,50 EUR
Pôvodná cena: 19,50 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky