PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Šaľa
-31%

Kvalitná solárna sprcha az 35l vody

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar k prodeji

Solárne sprchy sú zariadenia, ktoré Vám ohrejú vodu v zásobníku za využitia solárneho ohrevu.Solárna sprcha je vhodným doplnkom do každej záhrady.
Telo solárnej sprchy je koncipované ako zásobník, ktorý príjme až 35 litrov vody. Voda je následne zohriata pomocou slnečného žiarenia až na 60 ºC, čo zabezpečí dostatok teplej vody pre príjemné a osviežujúce sprchovanie.

Osprchovať sa pred každým kúpaním v bazéne by malo patriť k bežným úkonom pred kúpaním. Do bazéna sa potom dostane výrazne menej baktérii a mechanických nečistôt (zvyškov trávy, prachu atď.), čo výrazne znižuje náročnosť starostlivosti o bazén,Dalej je vhodná aj na bezné sprchovanie - osviezene ...sprcha je velmi vhodná pre deti.
Solárna sprcha, ako už názov napovedá, nie je len tak obyčajná záhradná sprcha. A je taktiež vyhľadávaná aj záhradkármi, ktorí nemajú bazén a ktorým slúži nielen ako vonkajšia sprcha na osvieženie a umytie, ale aj ako bezplatný a ekologický zdroj teplej vody alebo len na dvor ci uz pre dospelych alebo pre deti
  • Značka: NEMECKO
  • Už odpovedalo 6 záujemcov
cena: 122,00 EUR
Pôvodná cena: 175,00 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky