PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Žilina

Antivarix - Varixol

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar k prodeji

VITAMÍN B6 v prípravku prispieva k správnej syntéze cysteínu, k správnej látkovej premene dôležitej pre tvorbu energie, k správnemu fungovaniu nervového systému, k správnej látkovej premene homocysteínu, k správnej tvorbe červených krviniek, k zníženiu vyčerpania a únavy.


KYSELINA LISTOVÁ v prípravku prispieva k správnej syntéze aminokyselín, k správnej tvorbe krvi,v procese delenia buniek.
VITAMÍN C v prípravku prispieva k udržaniu správneho fungovania imunitného systému počas intenzívnej telesnej námahy a po nej, k normálnej tvorbe kolagénu a k správnej funkcii krvných ciev, kostí, chrupaviek, ďasien, zubov, pokožky, k regenerácii redukovanej formy Vitamínu E, zvyšuje vstrebávanie železa.
VITAMÍN E v prípravku prispieva k chrane buniek pred oxidačným stresom.

PAGAŠTAN KONSKÝ- je využívaný na ochranu zdravia ciev, žilového systému, a lymfatických žliaz.

LISTNATEC TŔNITÝ (Ruscus aculeatus) a extrakt z HAMAMEL-u VIRŽÍNSKEHO (Hamamelis virginiana) sú využívané na ochranu zdravia ciev.

HLOH OBYČAJNÝ (Crataegus oxyacantha) – je využívaný pre ochranu zdravia, srdca, ciev, a na udržanie zdravej hladiny cholesterolu.

ČUČORIEDKA OBYČAJNÁ (Vaccinium myrtillus) – je antioxidant využívaný na podporu žilového a cievneho systému.
GOTU KOLA je využívaná pri rekonvalescencii organizmu.

Spôsob užívania: 1-2 tablety 2-krát denne (ráno a večer, najlepšie každých 12 hodín) s jedlom po dobu 1-3 mesiacov

Systém Tachyon- nenahradzuje lekársku starostlivosť , zhromažďuje skúsenosti pacientov a lekárov, liečiteľov a najnovšie poznatky v oblasti výživových doplnkov dôležité pre úspešnú starostlivosť o seba. Využíva skúsenosti a spolupracuje so svetovými organizáciami zameraných na ochranu zdravia.
Všetky získané poznatky konzultujte prosím pred ich uplatnením s kvalifikovaným odborníkom.
  • Rozmery: Spôsob užívania: 1-2 tablety 2-krát denne (ráno a večer, najlepšie každých 12 hodín) s jedlom po dobu 1-3 mesiacov
  • Už odpovedali 2 záujemcovia
cena: 9,50 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky