PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Prievidza-Bojnice

Dobré věci nejsou špatné

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar k prodeji

Veľa ľudí si praje zmeniť svoje stravovacie návyky, chcú variť inak, zdravšie, ale nevedia ako začať. Práve pre nich je určená táto kniha. Ponúka jednoduché recepty pre bežné dni a praktické rady a informácie pre orientáciu v džungli rozporuplných názorov na zdravú stravu. A pretože autorka sa dlhodobo venuje aromaterapii, nájdete v knihe tiež informácie, ako využiť prírodné éterické oleje k aromatizácii pokrmov.

Kniha je rozvrhnutá do dvoch oddielov. V prvom oddiele sú čitateľne a zrozumiteľne zhrnuté informácie o zdravej výžive. Autorka v záujme vyváženej stravy nezavrhuje primeranú konzumáciu mäsa, poukazuje na nevhodné suroviny a potraviny a zoznamuje s novými, ktoré je vhodné do jedálnička zaradiť. Oddiel obsahuje tiež kapitolu o éterických olejoch a ich úlohe pri aromatizovaní potravín.
Druhý oddiel je zameraný prakticky - na recepty. Každá kapitola predstavuje jednotlivé skupiny jedla - polievky, zeleninu, mäso, prílohy, omáčky, pomazánky, sladkosti a pečivo, kváskový chlieb, ovocie. V úvode každej kapitoly sú zhrnuté princípy prípravy daného typu jedla a potom nasledujú autorkine obľúbené a overené recepty, ktoré zvládnu aj začiatočníci. Autorka nezaprie svoju náklonnosť k sladkostiam a táto kapitola je jednou z najobsiahlejších a pri pečení tiež najviac využíva éterické oleje.

Autor: Marie Noe

252 strán, viaz., 165 x 240 mm, ISBN 978–80–86356–52–5, rok vydania 2011
  • Značka: OWP
  • Poštovné a balné: Podľa platného cenníka Slovenskej pošty EUR
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 16,90 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky