Zdeno R. (HYPERNAKUP)

ID 8161 IČ 44633742
PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Turčianske Teplice
-50%

Rotačný mop SWM / Spin & Go, MAGIC MOP /

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar k prodeji

MODEL HANDY

Mop Handy je súprava špeciálne upraveného vedra a špeciálnej hlavice s mikrovláknom so super sacími schopnosťami. Veľmi jednoduchým spôsobom nasadíte na disk, ktorý je umiestnený na konci rúčky, hlavicu s mikrovláknami. Do 3/4 vedra napustíte vodu. Po namočení hlavice s mikrovláknom, túto vložíte do koša umiestneného v jednej časti vedra. POZOR TENTO MOP NEMÁ PEDÁL. Žmýkanie dosiahnete stláčaním a následným povyťahovaním rúčky, čím roztočíte aj žmýkací kôš. Vo vrchnej časti rúčky je poistka, ktorú odistíte (zdvihnete háčik hore) a rúčka je pohyblivá. Ak poistku stiahnete dolu, rúčka zostane pevná a Vy môžete utierať dlážku. Mop sa dá vyžmýkať takmer do sucha, ručne takto intenzívne žmýkanie nedosiahnete.

Handy mop je bezpedálový mechanizmus, veľmi jednoduchá manipulácia, veľmi tichý chod. V sade je vedro, rúčka s diskom a hlavica s mikrovláknom. Pri Modele HANDY odpadajú prípadné problémy s mechanikou pedálového systému odstredenia mopu.



Upozornenie " nie sme zadavatelmi TV reklam prosime Vas neocakavajte od mopu ze po odstredeni bude dokonale suchy , odstredivka zbaví mop nadbytocnej vody ale neosusi ho
  • Poštovné a balné: 3,80 Kurier EUR
  • Už odpovedal jeden záujemca
cena: 28,56 EUR
Pôvodná cena: 56,50 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky