Zuzana Ch. (Baronka666)

mimibazar.sk/baronka666
ID 5802 IČ 46980261
Členstvo DIAMANT
PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Košice
-10%

Detský pleťový krém

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar k prodeji

Výrobca : TOPVET

Balenie : 50 ml

Záruka : 2 roky

Popis :

Detský pleťový krém

šetrně ošetruje jemnú a citlivú detskú pokožku. Krém chráni detskú pokožku pred zvýšenou stresovou záťažou veľkých miest, ale i prachom a podobne. Krém udržuje pokožku vláčnu a prirodzene hydratovanú. Prípravok je obohatený o aktívne výťažky z rastlín, pantenol, alantoin a nechtíkový olej. Neobsahuje syntetické farbivá a ropné látky.

Použitie: krém je určený ku každodennéímu použitiu. Naneste prípravok na pokožku a krúživými pohybmi jemne votrite. Doporučujeme používať taktiež k šetrnému ošetreniu citlivej pleti dospelých. Pre optimálnu starostlivosť o telo doporučujeme ošetriť pokožku Detským pleťovým mliekom Topvet, alebo Detským pleťovým olejom Topvet.

Ingredients(INCI): Aqua, Cetearyl Alcohol, Ethylhexyl Stearate, Glyceryl Stearate, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Ceteareth-20, Glycerin, Prunus dulcis oil, Jojoba oil, Calendula Officinalis Oil, Aloe barbadensis, Biosaccharide gum – 1, Tocopheryl acetate, Polyacrylamide, Laureth-7, C12-13 Isoparaffin, Carbomer, Parfum, Allantoin, Triethanolamin, Benzyl Alcohol (and) Methylchloroisothiazolinone (and) Methylisothiazolinone
  • Značka: TOPVET
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 5,50 EUR
Pôvodná cena: 6,09 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky