Zuzana Ch. (Baronka666)

mimibazar.sk/baronka666
ID 5802 IČ 46980261
Členstvo DIAMANT
PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Košice
-6%

Manuka mlieko

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar k prodeji

Tento produkt je vhodný na príznaky: akné,pokožka.ekzémy...

Výrobca : TOPVET

Balenie : 200 ml

Záruka : 2 roky

Popis :- aktívne mlieko na problematickú pleť

TOPVET MANUKA MLIEKO - Balmín košťatý (Leptospermum scoparium J.R. Forst & G. Forst)

Aktívne pleťové mlieko s obsahom manukového oleja a Fucogelu®. Olej manuky má podobné účinky ako austrálsky čajovník (Tea Tree Oil). Svojimi výnimočnými antibakteriálnymi účinkami ho ale prevyšuje /20 – 30 x). Fucogel® optimálne hydratuje a zlepšuje kvalitu pleti. Výborných výsledkov s manukou je dosiahnuté v prípravkoch určených k tlmeniu prejavov akné. S úspechom je taktiež používaná pri liečbe lupienky a ďalších foriem ekzémov.

Návod k použitiu: aplikujte na problematické oblasti niekoľkrát denne. Neaplikujte na sliznice a otvorené rany. Mlieko je možné použiť aj ako telové. Taktiež prípravok doporučujeme ako čistiace mlieko v kombinácii s manuka krémom a gelom.

Originálne balenie: 200 ml Fl.oz.

Originálna receptúra. Uchovajte pri izbovej teplote. Nevystavujte priamemu slnku. Používajte v súlade s návodo m k použitiu. Nie je vhodné pre deti do 3 rokov. Prírodné produkty možu vyvolať alergickú reakciu. Dermatologicky testované. Prípravok nebol testovaný na zvieratách.
Spotrebujte nejneskor do 36 mesiacov od dáta výroby.

Ingredients (INCI): Aqua, Prunus Dulcis Oil, Cetyl Alcohol, Glycerin, Polysorbate-80, Palmitic Acid (and) Stearic Acid, Helianthus Annus Oil, Butylene Glycol, Caprylic/Capric Triglyceride, Dimethicone, Cetyl Palmitate, Urea, Cannabis Sativa Seed Oil, Leptospermum Scoparium Oil, Melaleuca Alternifolia Oil, Echinacea Purpurea Extrakt, Biosaccharide gum-1, Tocopheryl acetate, Allantoin, Imidazol
  • Značka: TOPVET
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 6,99 EUR
Pôvodná cena: 7,39 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky