Eduard Šuriňák (eduli)

ID 72858 IČ 33791937
PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Tvrdošín

ŠKOLÁCI náučno - logická hra

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar k prodeji

Súbor náučno-logických spoločenských hier ŠKOLÁCI obsahuje komponenty pre štyri základné hry. Pomocou týchto hier získajú deti veselým a hravým spôsobom niektoré poznatky a informácie o rôznych veciach a činnostiach súvisiacich zo školou. Hry rozšíria deťom ich vedomosti, logický úsudok a myslenie.
128 kusov obrázkových kartónových kariet a návod na hry.
Spoločenské hry ŠKOLÁCI
Návod na použitie — pravidlá hier
Príslušenstvo: 16 kusov veľkých delených kariet, 70 kusov menších kariet (všetkých 86 kusov kariet je potrebné pred použitím prstami opatrne vytlačiť z hárkov papiera), 42 kusov kartičiek PEXESO, návod na použitie (pravidlá hier).
Upozornenie: hárok papiera s kartami PEXESO musí pred použitĺm opatrne rozstrihaf kompetentná osoba staršia ako 18 rokov po tenkých čiernych čiarach na 42 kartičiek.
Pravidlá hier
ZiQ. Hra pre dvoch hráčov s 16 veľkými delenými kartami. Rodič vyberie dve veľké delené karty, ich časti premieša a diefat’u dá úlohu tieto karty správne zložiť. Rodič potom vyberie ďalšie dve veľké delené karty a hra pokračuje dalej, vyššie uvedeným spôsobom.
Hľadaj a zlož - Hra pre dvoch až troch hráčov s 16 velkými delenými kartami a s 70 menšími kartami. Rodič dá dieťaťu úlohu, aby vyhľadalo a správne zložilo 3 časti niektorej veľkej delenej karty. Napríklad medzi všetkými 48 dielmi veľkých delených kariet má dieťa úlohu vyhľadať 3 diely karty s obrázkom chlapca s počítačom a správne ich zložiť. Potom má dieťa medzi 70 menšími kartami vyhľadat’ 2 karty (ak dieta chce, möže vyhľadat’ 3 karty), na ktorých sú zobrazené predmety súvisiace s počítačom. Potom rodič urči diefaťu dalšiu veľkú delenú kartu a hra pokračuje d’alej, vyššie uvedeným spôsobom.
  • Značka: SLOVENSKÝ VÝROBOK
  • Poštovné a balné: 1,65 EUR
  • Už odpovedalo 16 záujemcov
cena: 3,00 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky