Zobraziť přihlasovací formulár

Zvláštne, ale účinné rady pre krásu

  • Publikované:
Zvláštne, ale účinné rady pre krásu

Nikto naozaj nevie, ako, ale v skutočnosti fungujú! Ak bojujete s bolesťou pri vytrhávaní obočia, tmavými kruhmi pod očami alebo napríklad suchými perami, spozornite. Máme pre vás úplne jednoduché, účinné a hlavne - bez problémov doma uskutočniteľné triky, ktoré vás vád a ťažkostí pri skrášľovaní zbavia.

Na kruhy pod očami je najlepší červený rúž!

Nie, červený rúž vás kruhov pod očami samozrejme nezbaví, ale dokonale vám pomôže ich zamaskovať. Vezmite si obyčajný červený rúž a pomocou štetca ľahko aplikujte červenú farbu na tmavé miesta ešte pred korektorom alebo krycím make-upom. Rozotrite dostratena a uvidíte, že po kruhoch pod očami nebude ani pamiatka. Pokojne si to najskôr vyskúšajte na jednom oku, na druhé použite make-up ako zvyčajne. Rozdiel uvidíte.


Chcete dlhšie mihalnice?

A to hneď? Vezmite si obyčajnú vatu a kefku na rozčesávanie obočia. Nachytajte na kefku zľahka vatu a postupujte nasledovne - naneste prvú vrstvu maskary, prečešte kefkou s vatou. Opakujte, koľkokrát sa vám bude páčiť. Drobné vlákna vaty sa vám nachytajú na mihalnice, ktoré predĺžia a maskarou ich nafarbíte tak, že nikto nič nespozná!

Bolesť pri vytrhávaní chĺpkov

Ak trpíte bolesťou zakaždým, keď si vytrhávate obočie alebo napríklad chĺpky pod nosom, skúste ešte pred procedúrou na inkriminované miesto naniesť krém proti bolesti (napríklad krémy, ktoré sa používajú pri bolestiach chrbta a kĺbov, kúpite ich v lekárni). Tieto krémy majú lokálny anestetický účinok. Nechajte ich chvíľu pôsobiť, potom zmyte a môžete začať. Vytrhávanie ani neucítite!


Preč so suchými perami

Niekedy sa stáva, že príroda do vienka nadelí suché pery, nech vypijeme vody, koľko chceme. Ako pery okamžite hydratovať? Vezmite sáčok zeleného čaju a namočte ho do studenej vody. Potom z neho prebytočnú vodu vyžmýkajte, sáčok priložte na pery a nechajte pôsobiť aspoň 5 minút. Pery sa ako zázrakom zacelia a vydržia v krásne hydratovanom stave niekoľko hodín. Ak budete tento trik opakovať pravidelne, suché pery vás postupne prestanú trápiť úplne.


Tmavá koža v podpazuší

Veľa žien aj mužov sa potýka s drobnou estetickou nedokonalosťou - aj v starostlivo oholenom podpazuší zostáva koža jednoducho tmavšia. Ako jej dodať svetlejší odtieň? Použite zemiak. Áno, obyčajný zemiak. Ten rozkrojte a potierajte si podpazušie raz denne (nebojte, nikto vás pri tom neuvidí). Do týždňa až štrnástich dní získa koža v podpazuší rovnaký odtieň, ako má koža okolo.

Škaredé modriny

Občas sa nám na tele objavujú modriny, bez toho aby sme vedeli, od čoho vlastne sú. Ale môžeme ich nechať v okamihu zmiznúť. Ako? Vezmite si vatový tampón a namočte ho do ústnej vody. Ideálne do nejakej veľmi štiplavej a agresívnej. Potierajte chvíľu modrinu a ona zmizne!


Potrebujete dodať vlasom okamžite objem?

Použite obyčajný fixačný sypký púder. Keď príde na vec, môžete využiť aj obyčajný detský púder
. Pôsobí zároveň ako suchý šampón. Naneste púder ku korienkom a prstami vmasírujte. Ak vlasy stratia moc lesku, prestriekajte ich ľahučko vodou z rozprašovača.

Čo hovoríte na tieto netradičná triky? Už ste niečo vyskúšali? Máte nejaký vlastný? Povedzte o tom ostatným na Mimibazari!

Články môžu komentovať iba prihlásení užívatelia

Komentáre k článku