. .. .. .. .. .. .
. .
PODMÍNKY PRODEJE
Stanislava D. (misina14) ID 14912
Michal Ilenčík LONSTYLE
.
mimibazar.sk/misina14
Oblasť: Banská Bystrica
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 19.4.2007
Naposledy: 12.2.2018 10:11
Aktualizácia: 12.2.2018 10:11
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
33257981
HODNOTENIE 4685
RODINNÉ FOTOGRAFIE 15
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Ďakujem, že ste nahliadli do môjho albumu!!!

Na začiatok chcem hneď upozorniť na to, že na maily odpisujem vo večerných až v nočných hodinách, tak ma prosím nebombardujte mailami, prečo ste nedostali odpoveď hneď a na mmb som bola prihlasená, to neznamená, že som sa stihla dostať aj k mailom, cez deň nestíham všetkým odpísať.... Ak nedostanete odpoveď do 48hodín, tak ma kontaktujte znovu, je možné, že som mail nedostala.....Ďakujem.

Prosim kazdeho NEREGISTROVANEHO hned pri objednani uvadzat cele meno a priezvisko, presnu adresu a mobilne cislo, inak na objednavky nebudem reagovat. dakujem.

Tovar kt. je skladom posielam 1/3dni po nabehnutí platby na účet (výnimkou je dovolenka alebo ak som odcestovaná, taktiez zdravotne problemy) ak nabehnú peniaze v doobedňajších hodinách, veci posielam ešte v ten deň. všetky platby , kt. nabehnú v poobednajšom čase sú odoslané na ďalší deň.Tovar skladom je mozne vratit do 7 prac. dni od jeho prevzatia bez udanie dovodu na svoje naklady, ci uz nie ste spokojny s farbou, velkostou, modelom atd.

KED IDE O OBJEDNANY TOVAR, je mozne , ze sa cena zmeni, nakolko sa meni aj kurz voci libre a ceny nie su fixne, tak to prosim tolerovat a nezatazovat ma tym, ze preco je ina cena, zial nakolko mam v albume viac ako 2tis fotiek nie je mozne to upravovat, preto ak sa meni cena ja na to hned e-mailom upozornim!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pri tovare ktory je skladom to neplati, tam su ceny fixne. Pri reklamacii tovaru si hradite postovne do zahranicia.
Tovar kt. je na objednavku ma dodanie 7/14 pracovnych dni od platby. Ak sa rozhodnete tovar stornovat po uplynuti doby 24hod. od zavaznej objednavky alebo po platbe, tak sa plati sankcia 20% z celkovej sumy objednaneho tovaru. Objednany tovar nie je mozne vratit, ak nesadne velkost, farba, model, nepaci sa vam atd......nakolko to nie je tovar skladom a vybrali ste si ho sami na vase vlastne riziko.. Ak sa aj napriek tomuto rozhodnete vratit tovar, tak si musite uhradit postovne, co odoslem tovar spat do UK a to je v hodnote od 8€ do 12€, taktiez v pripade reklamacie si toto postovne musite uhradit !!!!!!!
Pri objednanom tovar sa stane, že je na sklade vypredaný, vtedy sa platba posielala objednavatelovi späť, nakoľko to neviem nijako ovplyvniť, aby bol tovar na 100% doručený. Taktiez pri objednanom tovare sa moze stat, ze sa omeska aj o 7/14prac.dni, stava sa to mozno 5 krat rocne co ja ovplyvnit neviem, stale informujem ak tovar meska, upozornujem na to, aby ste si boli vedomy toho, ze peniaze nevraciam a suhlasite s tym vopred, ze taketo nieco vzniknut.

Ak si objednávateľ vyžiada nadštandardné odoslanie balíčka, musí si ho uhradiť. Taktiez ak ziada tovar v hodnote nad 10eur zaslat len doporucene, tak len na vlastne riziko, ak sa balicek strati pride o tovar aj peniaze, posta preplaca len poistene balicky!!!!
Postovne je naslodovne:
doporuceny balicek 1.triedy 2,20eur (tovar v hodnote do 10eur)
doporučený balíček 2.triedy 1,80eur (tovar v hodnote do 10eur)
poistený balíčk 2.triedy do 1kg je 3,50eura (tovar v hodnote nad 10eur)
poistený balik 2. triedy nad 1kg je 4eura (tovar v hodnote nad 10eur)
poistený balíček 1.triedy nad 1kg 4,20eur (tovar v hodnote nad 10eur)
poistený balček 1.triedy na 2kg je 4,50eur (tovar v hodnote nad 10eur)
Doporučené baličký odosielam len prvou triedou, druhou NIE.
Za stratený doporučený balíček nezodpovedám, preto je možnosť výberu zaslania balíka a odporucam si balicek radsej poistit kt. ma hodnotu vyssiu ako 10eur.

Rezervácie držím podľa dohody, maximálne 2 dni kym pride platba na ucet, potom veci vraciam opäť do voľného predaja. Ak uplynie doba rezervácie 2 dni, nekontaktujem záujemcu, či má ešte o danú vec záujem, ako náhle sa objaví ďalší záujemca, objednaný tovar je jeho.

Na dobierku NEPOSIELAM!!! A NA E-MAILY V TAKOMTO ZNENI NEREAGUJEM!!!!
Podmínky byly naposledy upraveny: 2.11.2014, 12:56
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu