Maďarský guláš
![](//img-new.mimibazar.sk/h/bs/10/080911/13/j7270.jpg)
POTŘEBNÉ PŘÍSADY
600g bravčového pliecka, 3-4 veľké cibule, 3 strúčiky cesnaku, 2 lyžice mletej sladkej papriky, 2 paradajkové pretlaky, 1 lečo, 1 lyžica kryštál. cukru, voda, soľ, mletá rasca,
POSTUP PŘÍPRAVY
v obrázkovom...
![](https://img-new.mimibazar.sk/s/bs/9/080911/13/k24563.jpg) |
potrebujeme |
![](https://img-new.mimibazar.sk/s/bs/9/080911/13/k24564.jpg) |
Cibuľu pokrájame...nemusíme príliš na jemno,lebo sa rozvarí...dáme na horúci olej a restujeme |
![](https://img-new.mimibazar.sk/s/bs/9/080911/13/k24565.jpg) |
Keď je cibuľa orestovaná do stredne hneda, pridáme pokrájané mäso....pri guláši je dôležité práve mať orestovanú cibuľu tak na tmavo, lebo dodá jedlu tú pravú chuť!!! |
![](https://img-new.mimibazar.sk/s/bs/9/080911/13/k24566.jpg) |
Keď sa mäso zatiahne a trochu opraží pridáme soľ a rascu...restujeme až kým sa neodparí voda ,čo pustilo mäsko. |
![](https://img-new.mimibazar.sk/s/bs/9/080911/13/k24567.jpg) |
Potom pridáme paradajkový pretlak a cukor....restujeme....opražením stratí pretlak kyslosť... |
![](https://img-new.mimibazar.sk/s/bs/9/080911/13/k24568.jpg) |
keď zmes zhustne pridáme cesnak |
![](https://img-new.mimibazar.sk/s/bs/9/080911/13/k24569.jpg) |
cesnak chvíľu porestujeme a pridáme mletú papriku...zalejeme vriacou vodou |
![](https://img-new.mimibazar.sk/s/bs/9/080911/13/k24570.jpg) |
pridáme lečo a dusíme |
![](https://img-new.mimibazar.sk/s/bs/9/080911/13/k24571.jpg) |
podávame s knedľou...je výborný a nepotrebuje zahusťovať |