Parížske rožky



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

Keďže synovi zistili asi pred týždňom celiakiu tak musím experimentovať. Cesto: Zo 4 bielkov ušľaháme tuhý sneh. Dáme nad paru a pridáme tam 32 dkg kryštálového cukru, 15 dkg orechov a spolu miešame. Nakoniec som pridala 4 - 6 polievkových lyžíc bezlepkovej krupice(záleží od veľkosti vajíčok, aby to nebolo príliš husté, ani riedke). Dáme do vrecúška na zdobenie so širším nástavcom a vytláčame na papier na pečenie tvary rohlíčkov.

POSTUP PŘÍPRAVY

Plnku som robila z čokoládového pudingu, masla, práškového cukru a kakaa. Nakoniec som ich namáčala v čokoláde.
Keď sa upeču sú dosť tvrdé, ale keď sa tam dá plnka do druhého dňa krásne zmäknú.
Robila som pre švagrinu normálne z klasickej múky a aby synovi na oslave nebolo ľúto, tak som mu vymyslela tieto. A celkom mu chutili.